Friday night lights

Hola!
Sitter just nu och smuttar (läs: klunkar) vin för att komma in i rätt mood. Partymusiken är på och jag taggar. Idag är det fredag för er som inte visste det, och det lär vara fint folk ute. Har hört att Jkpg är nya Sthlm, så alla brats kommer tråna efter mig och min bootylicious kropp ikväll. Tänkte vara snäll mot er 473 läsare och slänga in en bild på mig, men kom fram till att jag inte är snäll. Aldrig någonsin.

Mitt hår är nyfärgat, sminket ligger där det ska + lite till, och mina handleder pryds av exklusiva armband. Jag kommer vara snygg, oh så snygg. Jag älskar mig själv ;)

Jävligt meningslöst inlägg, men ville bara berätta hur snygg jag är.. Fy fan. Sååååå snygg.

Hola amigos! /S


Fröken Droger!

MMMMMM vintern är ju föör underbar!

en stor dos ironi!


Snygg som jag va idag efter att ha stressat hela morgonen, lägger snyggjag en snyggbell på knullisen! Resultatet blev ännu mer ryggvärk i min snygga rygg och lite grann i min snyggafot! Älskvärd början på en älskvärd helg -.-

Kan va så att jag som taggade till tusen för en otroligt härlig afton i JÖNKÖPING CITY med Glammiga snygga vänner!  Rose´ och Cava för hela lönen liksom!
Party outfiten va ju kirrad, dock inte shoesen. Varenda par skor blir ju total ruined i snön! Får ju inte ske!

för att trösta mig själv knarkar jag Tradolan nu :) Mums! Blir fler till kvällen, förhoppningsvis mixat i en drink ;)

Ska väl fixa naglarna lite - blir svarta, toppmodernt!
Lägga en facemask och blir ytterst fräsh!

Blir outfit bild och Makeoftoday lite senare!

Yours , Miss P

Rise and shine!

Morning bitches! Ytterst tidigt ja vet! Tänk vad jag står ut med för Fröken.S.. ;)

Jag hade skrivit värsta inlägget igår, klickade dock fel för att saker sitter på fel plats när man använder Mozilla, så allt försvann -.- vilket ledde till extrem aggression och jag sket i allt. Sånt får ni stå ut med!
Jag sitter nu halv fixad och halvdan , dricker mina C vitaminer och skall strax borsta tänderna och bege mig ut till bussjäveln som ska ta mig till skolan...
På tal om bussar är dom nu Dagens Kiss!

Bussar... dom håller aldrig tiden, är med andra ord alltid sena! Dom är för kalla, golven är fyllda med snö modd och slask, sätena är sönder och går aldrig ställa in så man sitter bekvämt. Det är OFTA  det ligger en gammal stinkande ölburk just där det finns ett ledigt säte.. och vem som helst får åka buss. Vilket enligt min åsikt är något av en katastrof!  Det borde finnas någon form av lag att skall man vistas ute bland folk, särskillt på bussar och restauranger är det OBLIGATORISKT att sköta sin hygien! Jag blir såå äcklad av folk i princip varenda dag. Någon går förbi i en jacka som ser ut som den varit med i 70 år, heller tydligen inte tvättad på 70 år. Bara lukten av dom gör ju att man blir åksjuk och vill gå av. Eller tappar aptiten man just haft på restaurang...
En genomsnittlig dusch tar 4 minuter! Lägg den förbannade tiden och ta en jävla dusch!

Jag har för att förhindra att folk pest smitta och äckliga bakterier förs över till mig har jag inhandlat descifiserings gele och handservetter så jag kan hålla mig ren. Om man nu skulle behöva ta i något allmänt räcke eller liknande för att inte trilla av bussen.. så descifiserar jagh direkt händerna efteråt! Ytterst äckligt annars..

Well, blir en outfit bild och Makeoftheday bild i eftermiddag!

Dagsplanen är ju fira Sanna som fyller 20 idag! GRATTIS! Love systemet åldern liksom.

Off till bussen, see ya :*

XoXo / P

P´s premiär inlägg!

Idag är det allas lyckodag! Ni ska precis få njuta av P´s premiär inlägg i S.O.PModes historia!

Datumet visar den 22/2 år 2010. Jag själv är för närvarande strandad i ett extremt snöigt och fruset Gränna City! Snön når mig upp till knäna + lite till och det är härliga 20 minusgrader. De e så man bara njuter -.- *Not*

Längtar extremt efter våren! Speciellt alla underbara vårkläder och SKOR!!! Både jag och S har en liiiten skofetish och har tillochmed trotsat snön denna vinter och haft öppna klackar på trots is och snö ;) TRUE FASHION DIVAS <3

Denna måndag har mestadels bestått av möte och ärenden med mor min! allting gick enligt planen och har även hunnit pressa in lite vinterlek med lillasyster och hästar!  lite kravlös barnalek i mängder med snö får väl vem som helst på bra humör!

Outfit bild kommer tyvärr saknas idag! Men bar iallafall :

*svarta halvlack legging från BikBok
*svart linne från Gina
*Aprikos färgad ursöt kofta från Gina
*Grå kofta från Gina
*armlös stickad lång väst från H&M

kommer finnas outfit bilder hedanefter :) Även Make of the Day om det hinns med!


Vi kommer dock bespara er nöjet att se våra outfit&make of the day bilder då dåliga dagar infaller ;)

Kan va så att vi inte alltid är snyggast i Jönköping? Naaaaa, corse vi are ;)

Well, mitt första inlägg är nu skrivet och hedanefter följer täta everyday inlägg! Denna veckan med mycket party och glamour, just the way we like it ;)

Njut av kvällen bitches!

Xo Xo / P

Mer snö?

Ursäkta, men var det inte jag som gav dagens slickade hundkiss till snön igår? Jo, tror som fan att det var det. Försvann snön? Nej. Kom det mer? JA! Jag tvivlar nu starkt på att väderguden existerar.

Jag tänkte faktiskt med detta inlägg prsentera SoPmodes första dagens hiss! Med lite negativtet i början avslutar vi fint meden hiss då istället!

DAGENS HISS

Ja, vad tror ni jag ska hissa? En gissning? En vild gissning, någon? Okej, jag avslöjar, ser på er att ni är riktigt nyfikna. Dagens hiss är hundar! Vem är mer lycklig när man kommer hem? Ingen. Vem gör dig säkrare på natten än din/dina hund/ar? Ingen! Sitter för skrivande hand med en ful liten hund i mitt knä som sprider sin andedräkt.. Eh, förlåt, kärlek ska det vara! Den andra hunden ligger givetvis och sover. En riktigt dålig hiss enligt vissa, men enligt mig är den bra att inleda bloggen med! Så nu vet ni även att vi är emot pälsindustrin. Päls är mord, eller?




Vackra varelser det där :)

Kvällen kan bjuda på ett till inlägg, ett debutinlägg från P. Håll tummarna män och kvinnor!
Hola amigos! /S

Godis till frukost

God middag alla mina kära vänner!

Började min dag med att ringa petra direkt när jag hade vaknat, tog med mig godispåsen och satte mig vid datorn. Godis till frukost tycker jag är enormt underskattad, man får ju en otrolig energi direkt! Okej att den kanske dalar neråt efter nån minut, men det känns ju superbra för stunden!

Som ni märker har vi lite olika kategorier att välja mellan, fler kommer det bli. Kanske ska förklara en av dom, de andra förstår nog vem som helst av namnen. Dagens slickade hundkiss är det självklart jag ska förklara! Det är som en dagens diss, fast med Petras egna uttryck. Så tycker vi något är dåligt så är det dagens slickade hundkiss! Omoget som bara den, men det är så vi är! Väldigt omogna, fnittriga, korkade och lite för mycket. Men nu tänker jag då alltså bjuda på:

DAGENS SLICKADE HUNDKISS

Ja, vad tror ni det gäller? Självklart är det den förbannade snön! Jag menar, come on? Typ en meter snö på vartenda tak, mer lär det väl komma. Jönköpings shoppinghus A6 var tvunget att spärra av mellan 7-8 affärer för att taken i princip gav vika. Och när ska vi kunna börja använda high heels och fina sommarskor? Jag fyller 20 om 4 dagar, och helgen som kommer så ska vi ha liten fest med temat glitter och glamour. Hur ska jag lösa detta problem utan att kunna ha high heels? Converse eller typ vinterkängor känns inte så jävla glitter och glamour alltså. Så snälla väder guden, ta bort snöjäveln så jag kan ha högklackade skor på lördag. Detta var då våran allra första slickade hundkiss, ni förstår nog vad som hamnar i denna kategorin då :) Vill bara slänga in att mitt F på mitt tangentbord är löst, det är också en diss.. Alltså, en slickad hundkiss. Ja, herregud vad omoget.

Tack för mig, återkommer säkerligen snart mede ett nytt inlägg då jag har enormt tråkigt!
Hola amigos! / S

Äntligen har Sverige fått en ordentlig modeblogg!

Efter mycket tänkande fram och tillbaka på om vi ska starta en sån här fantastisk blogg så blev svaret Ja. Presentation kan väl kännas onödig, men för att ni ska få lära känna oss ändå in till benstommen och lite till så kör vi på en ändå!

S:et i sopmode står självklart för Sanna. Sanna är en ung kvinna, äldre tjej eller mycket extremt ung tant (hur ni nu vill se det) som är född 1990. Bor i en stad som blommar till liv på sommaren, men på vintern hittar vi mest fastfrusna lik i sjön. Tragiskt, men mycket sant. Ingen pappas flicka är jag heller för den delen, men jag gillar Ior. Det är alltid något att prata om på förfesten! Har långt brunt hår och mina blåa ögon att skryta med.

P:et står för Petra, ganska givet, eller hur? Jag får stå för hennes beskrivning tills vidare då det är jag som fått äran att starta bloggen. Nästa inlägg kan hon få beskriva mig! Petra är ett litet flickebarn som är född 1991, så jämfört med mig är hon alltså ganska liten! Hon är knappt torr bakom öronen, men ändå helt okej. Hon har lockigt hår som är supertufft när hon tvättat det, och så kallade "kuksugar-kinder". Dessa kinder har inte kommit till på det viset som ni kanske tror, utan hon har lyxen att födas fram med gudomliga drag! Hon bor utanför en ö, hur man får ihop det kan ni klura på ett tag. Hon har leende guldbruna ögon och brunt hår som mig!

Sanna och Petra är som piff och puff, ying och yang och som... ja, ni fattar galoppen.
Våran blogg kommer handla om våran fantastiska vardag, festande, sextips, dagens slickade hundkiss, dagens hiss och mycket mer! Kissie borde känna sig hotad. Här har vi Sanna med äkta D-kupor och Petra som är naturligt smal och snygg! No operations are needed to get to the top!
Hola amigos!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0